Complete pedicurebehandeling

Als gediplomeerd pedicure en lid van de brancheorganisatie Provoet kan ik u een volledige voetverzorging aanbieden.  Graag ontvang ik u in mijn praktijk.

iStock-1448089487

 

Ik sta erom bekent bij mijn cliënten dat ik ruim de tijd voor mijn behandelingen neem. Op een relaxte manier screen ik uw voeten en luister ik naar uw wensen waarna de behandeling kan beginnen.

Uw voeten worden eerst gedesinfecteerd met alcohol.

De nagelomgeving wordt gereinigd, de nagels geknipt en gefreesd om ze glad te maken. Als er cliënten zijn die dit op prijs stellen zal ik de nagels polijsten tot ze glanzen. 

Problemen aan de voeten zoals likdoorn(s), kloven, ingegroeide nagels en/of overtollig eelt zal ik wegnemen. Dit doe ik heel voorzichtig en is meestal nagenoeg pijnloos.

De voeten worden glad gefreesd en dode huidcellen zal ik proberen zoveel als mogelijk weg te wrijven. Dit gaat meestal eenvoudig omdat de voeten nat zijn doordat ik met een nattechniek werk.

De behandeling wordt, als u daar prijs op stelt afgesloten met een korte ontspannende voetmassage (ongeveer 5 minuten). 

Het einde van de behandeling bestaat uit het insmeren van de voeten met een verzorgende voetencrème.

Inmiddels kan ik uw eventuele problemen met ingegroeide nagels wegnemen met een nagelbeugel techniek. 

Uw gescheurde of lelijke nagels kan ik repareren zodat ze optisch weer mooi en gaaf zijn.

Om er zeker van te zijn dat uw schimmelnagels ook echt schimmelnagels zijn, zal ik een klein stukje weghalen en testen. Dit kan tijdens een behandeling en na 10 minuten heeft u zekerheid. Nu kunnen we gericht behandelen en gooit u geen geld weg aan producten die mogelijk niet helpen.

Heeft u nog vragen? Bel mij gerust.