- Corona Protocol

Ook pedicurepraktijk Gave Voeten werkt volgens het Corona protocol van Provoet.

Als u mij belt of een email stuurt om een afspraak te maken zal ik u de volgende vragen stellen.

  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 

Heeft u één van deze bovenstaande antwoorden met “ja” moeten beantwoorden?

Helaas kan ik u dan, op dit moment, niet helpen.

Zodra u alle vragen met "nee" kunt beantwoorden neem dan opnieuw contact met mij op. Ik maak dan graag een nieuwe afspraak met u.

Op de buitendeur, voordat u aanbelt, kunt u nogmaals de vragen die ik u heb gesteld doornemen. Kunt u alle vragen nog steeds met "nee" beantwoorden, bent u van harte welkom.

Als u heeft aangebeld zal ik voor u open doen en 1,5 meter achteruit gaan om u binnen te laten. U treft mij, anders dan normaal, met een beschermkap voor mijn gezicht en een mondkapje reeds voor en handschoenen aan. Ook zal ik een disposable schort dragen. Zodra u binnen bent bied ik u desinfecterende handgel aan om uw handen te desinfecteren. Kunnen uw handen daar niet tegen? Geen probleem ik heb verschillende maten disposable handschoenen voor u.

U kunt naar boven gaan naar de pedicureruimte, die akelig leeg en kaal zal zijn zodat ik deze extra goed schoon kan houden. U kunt plaats nemen in de behandelstoel. Deze stoel staat verder naar achteren gekanteld dan normaal zodat er op 1,5 meter afstand gewerkt kan worden.

Helaas mag ik u geen koffie of iets dergelijks aanbieden.

Tijdens de hele behandeling zal ik mijn beschermende kleding aanhouden.

Mocht u zich toch nog onveilig voelen? Vraag gerust om een mondkapje voor uzelf.

Na iedere behandeling zal ik de behandelstoel helemaal afnemen met alcohol 80%. Ook de rest van de ruimte en instrumenten worden uiteraard gedesinfecteerd.

Zou u zoveel als mogelijk met gepast geld willen betalen? Pinnen is bij mij helaas niet mogelijk.

En nu maar hopen dat deze nare tijd snel voorbij is en ik u weer gezellig met een kopje koffie of iets dergelijks, mag ontvangen.