- Nagelprothese

Pedicurepraktijk Gave Voeten heeft voor u de (tijdelijke) oplossing voor uw schimmel/kalk of beschadigde nagels.

 


Herkent u dit? Het is prachtig weer en u gaat lekker een dagje naar het strand om van de zon te genieten. Op het strand aangekomen gaat u uw handoek neerleggen en spulletjes instaleren. De schoenen gaan uit en daar zijn die vervelende nagels weer. Snel verstopt u de teentjes in het zand. Kijk eens om u heen. Ik weet zeker dat u niet de enige bent met de voeten in het zand. Geloof mij, er zijn meer mensen die zich voor hun nagels schamen.

Deze jonge dame heeft last van kalknagels. Haar nagels zijn zo poreus dat de blauwe nagellak in de nagels is getrokken.

Dit is de voet van een jonge dame met niet al te fraaie nagels. De blauwe nagellak, die u kunt zien, is in de poreuse nagels getrokken en moeilijk te verwijderen. Ze heeft inmiddels alles geprobeerd om van haar probleemnagels af te komen. Helaas heeft niets mogen helpen. De arts heeft haar een tabletten kuur tegen schimmel aangeboden maar deze tabletten zijn niet goed voor de gezondheid en geeft geen garantie dat haar nagels schimmelvrij zullen zijn na deze kuur. 

Voor haar was DE oplossing om nagelprotheses te laten aanbrengen.

 

 

 

De nagels worden eerst dun gefreest.

Over de eigen nagel wordt een gel aangebracht die in model wordt gebracht van een gezonde nagel. Op deze manier kunnen we de korte afgefreesde nagel verlengen naar een mooie natuurlijke lengte. De gel wordt uitgehard onder de UV lamp.

Uiteindelijk kan het geheel worden afgewerkt met een gel nagellak die onder een UV lamp moet worden uitgehard. Dit geeft extra stevigheid aan uw nagels. Deze dame heeft voor een mooie groene kleur gekozen. Maar heren schrik niet. Deze gellak is er ook in natuurlijke kleuren.