- Prijslijst

Prijslijst

Complete pedicure behandeling.

€ 35,00


Bestaat uit: Screenen van de voeten, desinfecteren, nagels knippen en omgeving schoonmaken. Likdoorns, kloven, ingegroeide nagels en eelt verwijderen. Voetmassage met olie en een verzorgende creme.

Deelbehandeling

€ 18,00


Een deelbehandeling bestaat uit: Alleen nagels knippen en omgeving schoonmaken. Alleen likdoorn('s) verwijderen. Alleen eelt verwijderen. Alleen kloven verwijderen. Alleen ingegroeide nagel behandelen

Nagels lakken met nagellak.

€ 7,50


De nagels worden gelakt met een basecoat, twee lagen kleurlak en afgesloten met een zeer harde top coat. U heeft zo lang plezier van uw nagellak. De nagels van de handen lakken in overleg. In combinatie met een complete pedicurebehandeling € 6,50.

Met Gellak zeker 6 weken plezier van uw nagellak!

€ 25,00


De nagels worden licht opgeschuurd, daarna wordt er een basecoat aangebracht gevolgd door een kleurlak en een top coat. Alle lagen worden uitgehard onder een UV lamp. In combinatie met een complete pedicurebehandeling € 22,50.

Gellak verwijderen van teen- of handnagels

€ 7,50


Het verwijderen van gellak is gratis indien u ervoor kiest door mij nieuwe gellak aan te laten brengen.

Nagelprotese voor kalk of beschadigde nagels

€ 15,00


In één keer van uw lelijke nagels af. 1e nagel € 15,00 2e nagel € 12,50 3e nagel of meer nagels € 10,00 10 nagels € 95,00 incl. gellak € 115,00

Nagelprothese na 6 weken opvullen.


1e nagel € 6,00 2e nagel € 5,00 3e nagel of meer € 2,50 10 nagels opvullen € 25,00 Incl. gellak € 45,00

Voetreflexmassage van ongeveer 50 minuten.

€ 35,00


De reflexpunten in de voeten corresponderen met onze organen, klieren enz.. Zijn er blokkades b.v. door spanningen dan krijgt men ziekteverschijnselen. Door deze massage kan energie weer vrij stromen. Voetreflexmassage in combinatie met een complete pedicurebehandeling € 30,00

De oplossing voor kalknagels

€ 13,50


Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar beslist géén water. Het verzorgende effekt komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het produkt 1 x per dag op de nagel aanbrengen en licht inmasseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

Voetgel (voorheen Voetschimmel)

€ 13,50


Voetschimmels zijn met dit product van de Samenwerkende Pedicures afdoende te behandelen. De oplossing voor Voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

Voetbalsem blauw

€ 13,50


Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten. De voeten wassen en afdrogen, dagelijks licht inmasseren. Ideaal te gebruiken in combinatie met andere producten uit de lijn van samenwerkende pedicures.

Voetbalsem rood

€ 13,50


Een voetbalsem voor de dagelijkse verzorging van koude voeten. Het product stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. 2 x daags licht inmasseren. Ideaal te combineren met andere producten uit de lijn van samenwerkende pedicures.

Voetbalsem groen

€ 13,50


Een heerlijke zachte voetbalsem voor de dagelijkse voetverzorging op basis van o.a. komkommer en aloë vera. Ter voorkoming van schimmels. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht inmasseren. Ideaal te combineren met andere producten uit de lijn van samenwerkende pedicures.

Voetbalsem soft

€ 13,50


Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt. 2 x per dag aanbrengen. Een ideaal product voor de droge huid. Ideaal te combineren met andere producten uit de lijn van samenwerkende pedicures.

Honingzalf

€ 13,50


Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

Blaren

€ 13,50


Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Paar druppels op de voeten aanbrengen. Daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken. Geschikt voor diabetici.

Wratten

€ 13,50


Wratten zijn met dit produkt van de Samenwerkende pedicures uitstekend te bestrijden. De glycerine, het sodium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. 2 x per dag aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken door kinderen beneden 3 jaar.

Klovenzalf

€ 13,50


Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven.Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan, Ook geschikt voor de handen.

Eeld en likdoorn

€ 13,50


Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen. Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken en ook leeftijd speelt een rol. 1x per dag ruim aanbrengen en scrubben, desnoods afdekken met een pleister.

Schoen en sok preventief

€ 13,50


Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. Te gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel.

Schoenen steriliceren door middel van Ozon

€ 5,00


Je voeten zitten de hele dag warm afgesloten in je schoenen. De 250.000 zweetklieren van je voeten produceren gemiddeld 250 ml zweet per dag. Als je last hebt van zweetvoeten, veel sport of zware inspanning levert, dan is dit nog veel meer. Vers zweet ruikt over het algemeen niet. Maar de warme, vochtige omgeving van je schoenen is ideaal voor bacteriën en schimmels. Deze vermenigvuldigingen zich razendsnel en zetten bestanddelen uit het zweet om in stinkende stoffen. Het gevolg: stinkende schoenen!